Tuesday, February 25, 2014

Samsung Galaxy S5

Galaxy S5 dah release.

Pandangan jujur saya :

Design :
Nampak tidak begitu yakinkan. Tapi mungkin di gambar dengan bila pegang lain rasa. yang penting selesa bila pegang. Saya jenis macamtu.

Specification:
Tidak berapa banyak beza dengan Note 3. Ram masih 2GB.

Special :
Samsung letak banyak new feature.
- fingerscan
- camera 16mp dengan ada mode baru
- kalis air dan debu
- bateri updgrade ke 2800mAh with some power saving
- boleh scan heartbeat jantung di scanner belakang
- Processor semua lebih kurang je dengan note 3

Entahlah. Rasa macam biasa-biasa sahaja. Tunggu nanti kalau ada orang belanja, saya akan buat review handphone ni.

Nokia pun da keluarkan hp nokia berasaskan nokia, saya macam tertarik sebab nokia memang high built quality.

Sony pun ada release new xperia Z2 dan juga tablet Z2. Quite good juga. nampak menarik.

iPhone pun ada keluarkan handphone baru, i Phone taktahu nama dia.
Kalau tak ketawa, mungkin sebab masih mamai di waktu pagi.
Ngeh ngeh ngeh

No comments: